Om Dagtilbud i Virkeligheden

VIL DU VÆRE ET TILBUD?
Dagtilbudivirkeligheden.dk er udviklet af Fredensborg Kommune og er en uafhængig non-profit portal. Dagtilbudivirkeligheden.dk er sammen med skolenivirkeligheden.dk Danmarks største portal til Åben Skole og Åben Dagtilbud. Vi arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud, eller vil I som kommune gerne være en del af netværket med egen side der indeholder lokale tilbud, så hører vi meget gerne fra dig.

FORDELSKOMMUNE
Som fordelskommune har man mulighed for at selv at vælge, hvilke tilbud der skal være på ens kommunale side. Man har mulighed for at oprette egne lokale tilbud, som i høj grad er det, pædagogerne efterspørger. Desuden indgår man i et netværk, hvor vi udveksler erfaringer, idéer og udviklingsmuligheder. Kontakt Thomas Rasmussen på 9132 5831 eller på thras@fredensborg.dk, hvis I som kommune ønsker at blive medlem af dagtilbudivirkeligheden.dk. Som fordelskommune følger også et gratis medlemsskab af skolenivirkeligheden.dk med de samme muligheder, som I har på dagtilbudivirkeligheden.dk.

IKKE FORDELSKOMMUNE
Som ikke fordelskommune kan man se de tilbud, som findes i hele den region, kommunen ligger i. Dagtilbudivirkeligheden.dk lægger kun tilbud op her, der er store nok til at dække hele regionen. Man vil derfor ikke finde så mange lokale tilbud. For at kunne oprette og finde lokale tilbud på siden, skal kommunen være medlem af dagtilbudivirkeligheden.dk. Det er dagtilbudivirkeligheden.dk’s overordnede administrator, der til enhver tid vurderer, om tilbuddet er relevant for Dagtilbudivirkeligheden.dk’s brugere.

En del af netværket
En del af netværket

Dagtilbudivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så kontakt Thomas Rasmussen på thras@fredensborg.dk eller på tlf. 9132 5831 og lad os tage den derfra.

Eksempel på tilbud

Se hvordan arbejdet med metodisk læsning  i børnehaven giver et afsæt for at lære at læse.

THOMAS RASMUSSEN
KONTAKT
THOMAS RASMUSSEN

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Dagtilbudivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.