Dagtilbud i virkeligheden / Ballerup

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Hvorfor har pindsvinet pigge og hvad spiser det egentlig? Kom med ud i naturen og mød Poul Pindsvin. Her kan I lege med alle sanser i spil hvordan dette spænende dyr lever sit liv med både farer og familie.
FORDELSKOMMUNE
Har du kigget en sommerfugl dybt i øjnene? Sommerfuglen er et smukt og meget spændende insekt med en helt utrolig livshistorie. Kom med til en dag i sommerfuglens tegn med brug af alle sanser.
FORDELSKOMMUNE
Kan du genkende en honningbi fra en gedehams? Kom med til en dag hvor der stilles skarpt på de små brummende og summende dyr i luften og få et kig ind i deres vilde verden. Her læres gennem leg og opdagelser om dyrenes fantastiske egenskaber
FORDELSKOMMUNE
Kom med ud i jeres nærområde og undersøg, hvem der har boet der før jer i meget gamle dage. Vi kan lære om os selv ved at lære om fortidens mennesker. I samarbejde med Ballerup Museum får I også mulighed for at prøve at arbejde som et museum arbejder med arkæologiske artefakter.
FORDELSKOMMUNE
Hvordan kan vand både være flydende & fast, koldt & varmt? For mange børn er vand magisk og noget de gerne vil udforske. Her er mulighed for at eksperimentere med vand.