Dagtilbud i virkeligheden / Billund

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Tag på opdagelsesrejse, ekspedition og fangst i Danmarks mest spændende og levende natur. Med Vandtjek.dk kan I undersøge, hvordan livet og naturen har det i søer, vandhuller, vandløb og ved kysterne i Danmark. Vi har over 120.000 vandhuller, 64.000 km vandløb og 7.000 km kyststrækning, som bare venter på at blive undersøgt og passet på.
FORDELSKOMMUNE
Dyrernes ambassadører
Mange børn kender mig fra tv-programmet Vilde Venner på DR, Ramasjang. Jeg har her på siden samlet et par af de overskrifter vi kan arbejde med. Se under mere info. Hvis du har andre ønsker, så brug mig som inspirationskilde og fagperson.
FORDELSKOMMUNE
Skolemuseet i Over Lerte tager jer med tilbage til en skoledag anno 1900. Kom og oplev undervisning i den gamle skolestue, prøv at skrive med griffel på tavle, prøv kræfter med skråskrift og blækpen og lege gamle lege i frikvarteret.
FORDELSKOMMUNE
Turforslag: Find dyrespor, gæt en lort og find uglegylp. Besøg perlen Perleholm – som ligger i det smukke område i Stursbøl plantage – et ca. 500 ha stort slov- og naturområde. I tilknytning til økobasen findes bålplads, bålhytte, shelters og naturlegeplads.