KONTAKT

Vi er her for at gøre det lettere for dig. Dagtilbudivirkeligheden.dk skal gøre det nemt, overskueligt, og inspirerende at finde aktiviteter og samarbejde med andre uden for institutionen. Som pædagogiskpersonale skal du kunne finde tilbud, der passer til din årsplan, jeres læreplanstemaer, og dine projekter. Du skal også have mulighed for, at blive inspireret.


Dagtilbudivirkeligheden.dk bor på Naturcentret Nyruphus. Her kan du møde nogen af folkene bag. Vi er optagede af, at skabe de øjeblikke, som vi alle husker fra skolen – de dage, hvor børnene udbryder: ahhh, det er det, som jeg skal bruge det til. Der er ofte fyldt med pædagoger, lærer og elever på matriklen og forstyr os gerne – kig forbi, vi glæder os til at møde dig.


Dagtilbudivirkeligheden.dk er en portal og et konkret bevis på, at der samarbejdes på kryds og tværs om alt fra muslingefarme til dansematematik, fjer, fly og forsyninger, lampedesign og krible krable forløb – og meget, meget mere. Hvis du selv har et samarbejde, som du gerne vil dele med andre pædagoger, kan vi hjælpe dig med at oprette tilbuddet.


Ring til Thomas Nielsen, hvis du har spørgsmål eller vil oprette e tilbud. Telefon: 49224444 eller mail: [email protected]


Besøg os på:
Naturcentret Nyruphus og skolenivirkeligheden.dk
Kongevejen 270
3060 Espergærde

Vi ses Thomas ;)

Thomas Nielsen