Nivaagaards Malerisamling

 • Billede til skoletjenesten.jpg

  Med udgangspunkt i vores faste samling af dansk guldalder, italiensk renæssance og hollandsk barok vil børnene blive klædt på til at aflæse og analysere billeder.

  I museets samling er der især tre genrer, der dominerer: nemlig portrættet, det religiøse motiv samt landskabsmaleriet, og vores tilbud tager udgangspunkt i disse genrer. Vi tilbyder flere forløb i guldalderen til udskolingen; både 1 times forløb, 2 timers forløb og længerevarende forløb, hvor eleverne kommer flere gange på museet.

  Formålet med Skoletjenesten er at give eleverne mulighed for at møde rigtige kunstværker og sætte dem i stand til at analysere, tolke og opleve billedkunst. Skoletjenesten tilbyder først og fremmest dialogbaseret undervisning til folkeskolen i de epoker, der er repræsenteret i museets permanente samling samt i de særudstillinger, som vises. Vores undervisning er differentieret og rettet mod indskoling, mellemtrin og udskoling. Der vægtes lege, aktiviteter og variation i undervisningen. Alle forløb understøtter relevante færdigheds- og vidensmål.

  Museet er åbent for skoleklasser fra kl. 9.30 eller efter aftale.  

   

  GRATIS TILBUD

  Forløb er gratis for skoler i Fredensborg Kommune. For andre er prisen 300 kr. for 1 time og 450 kr. for forløb på 2 timer.

  Årstid

  Hele Året

  Målgruppe
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  Se mere her
  Skærmbillede 2018-05-03 kl. 09.19.25.png Læs mere her
  Hvor?

  NIvaagaards Malerisamling

  Gl. Strandvej 2

  2990 - Nivå

  Telefonnummer

  49 14 10 17

  E-mailadresse

  st@nivaagaard.dk

  Skolen i virkeligeheden (foto).jpg

  Sara Worm Tighe
  Undervisnings- og udviklingsansvarlig

  Del forløbet via email