Dagtilbud i virkeligheden / Næstved

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Tag på opdagelsesrejse, ekspedition og fangst i Danmarks mest spændende og levende natur. Med Vandtjek.dk kan I undersøge, hvordan livet og naturen har det i søer, vandhuller, vandløb og ved kysterne i Danmark. Vi har over 120.000 vandhuller, 64.000 km vandløb og 7.000 km kyststrækning, som bare venter på at blive undersøgt og passet på.
FORDELSKOMMUNE
ÅBEN DAGTILBUD PARTNERSKAB Danse-Huset tilbyder at komme ud til jer og danse med børnene. Der er generelt fokus på motorik, leg, læring og glæden ved dansen og bevægelsen.  Vi kan fx tilbyde forløb med fokus på teater, mgp, børnedans i ældre og nyere tid – det er kun fantasien, der sætter grænser for dansens mange muligheder. Sammen finder vi ud af, hvilket danseforløb der passer bedst til jeres børnegruppe. Vi glæder os til at danse med jer.  
FORDELSKOMMUNE
ÅBEN DAGTILBUD PARTNERSKAB Slagelse B&I inviterer dagtilbud med ind i et sjovt og spændende legeunivers. Her får børnene mulighed for at stifte bekendtskab med fodbold gennem lege og øvelser og tilpasset børnenes motoriske alder. Kom med på en udviklende tryghedsrejse til bold og bevægelse.  
FORDELSKOMMUNE
ÅBEN DAGTILBUD PARTNERSKAB Yoga Tribe – Slagelse tilbyder spændende børneyoga forløb til datilbud. Gennem leg og små historier guider vi børnene ind i yogaens univers. Vi undersøger og eksperimenter med hvordan, vi kan bruge vores krop gennem yoga, og erfarer hvordan det kan påvirke os fysisk og følelsesmæssigt. Yoga kan hjælpe børn med at finde ro, nærvær og kan styke børnenes følelse af selvværd. Yoga kan også være med til at forbedre børnenes koncentration, fokus og opmærksomhed.
FORDELSKOMMUNE
ÅBEN DAGTILBUD PARTNERSKAB Volleyklubben Vestsjælland tilbyder volleyball og leg til alle dagtilbud, som har mod på at komme ud til en idrætshal i nærheden af dagtilbuddet.
FORDELSKOMMUNE
Dyrernes ambassadører
Mange børn kender mig fra tv-programmet Vilde Venner på DR, Ramasjang. Jeg har her på siden samlet et par af de overskrifter vi kan arbejde med. Se under mere info. Hvis du har andre ønsker, så brug mig som inspirationskilde og fagperson.