Teatret ZeBu – MIG OG ROSIN

Kontakt forløb her

Uanset alder, kender vi alle sammen følelsen, når det kribler i maven, stemmen hakker, eller når kinderne rødmer. Mig og rosin handler om, hvordan det er at være ”mig” og have alle de der følelser. Med en bred inspiration lige fra musical og klassisk musik til tegnefilm og sport går en danser og en skuespiller på opdagelse i måder, vi udtrykker os på – og hele vejen igennem spiller rosinen ikke en ubetydelig rolle.

Mig og rosin er en sjov forestilling om krop og følelser for de mindste. Forestillingen undersøger det at rumme egne og andres følelser, og i tæt kontakt med publikum leger en skuespiller og en danser med de mange måder, vi udtrykker dem på. Når vi ikke tør, når vi udtrykker dem voldsomt, når vi gør det for sjov eller for alvor. Gennem små dramatiske situationer spejler de to medvirkende med stor genkendelighed både børn og voksne i et inspirerende sanserum, som børnene kan opholde sig i efter forestillingen.

Ved at se forestillingen får børnene en sjov og sanselig oplevelse, der handler om måder at udtrykke følelser på med kroppen. Håbet er, at både børn og voksne kan genkende sig selv eller andre i de to medvirkendes små dramatiske situationer.

Tidspunkt
Marts
April
Målgruppe
Børn med særlige udfordringer
3 år
4 år
5 år
6 år
Pris
40 kr. pr. person, men ring for grupperabat
Max. antal børn
100 pr. forestilling
Varighed
30 min.
Betaling
Hvor?

På Teater ZeBU

Øresundsvej 4
2300 København S

Telefonnummer

71998877

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

marie@zebu.nu

Kontaktperson

Kontakt vores koordinator Marie Møller Simonsen på mail: marie@zebu.nu eller på telefon: + 45 42 32 28 68 eller ring til ZeBUs hovedtelefon: + 45 71 99 88 77

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code: