Dagtilbud i virkeligheden / Vallensbæk

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Kom med ud i jeres nærområde og undersøg, hvem der har boet der før jer i meget gamle dage. Vi kan lære om os selv ved at lære om fortidens mennesker. I samarbejde med Ballerup Museum får I også mulighed for at prøve at arbejde som et museum arbejder med arkæologiske artefakter.
FORDELSKOMMUNE
Kom med tilbage i tiden og oplev på egen krop, hvordan det var at være bondebarn i gamle dage i Ballerup. Der skal både arbejdes og hjælpe med de huslige pligter . Hvis I har arbejdet flittigt bliver der tid til gamle lege og en mellemmad.
FORDELSKOMMUNE
Hvordan kan man lave sine egne ting som en skål eller et reb? Vi tager 100 år tilbage i tiden og prøver gamle håndværk som filtning, pileflet eller rebbinding mm. og får tid til at tænke kreativt og fordybe sig i processen. Hvilke af naturens materialer vil du arbejde med?
FORDELSKOMMUNE
På DR Spire smelter leg og læring sammen i et spændende univers for de 3-6-årige og deres pædagoger. Her finder du leg- og læringsmaterialer om alt fra følelser og sprog til natur og bevægelse. På DR Spire møder børnene både Motor Mille, Hr. Skæg og MikroMakkerne. Ved hjælp af børnenes yndlingsværter fra DR Ramasjang inspirerer DR Spire til mange timers leg, undersøgelse og kreativitet med udgangspunkt i ‘Den styrkede pædagogiske læreplan’.